VAN / GÜRPINAR - ELAÇMAZ İLKOKULU

ELAÇMAZ İLKOKULU

Adres
ELAÇMAZ MAH. ELAÇMAZ KÜME EVLERİ ELAÇMAZ ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 120 GÜRPINAR / VAN
Vizyon
Kendini ifade edebilen, okul ve toplum kurallarına karşı saygılı, araştıran, sorgulayan, eleştiren ve eleştiriyi kabul eden, kendisi ile barışık, özgür, üretken ve çağdaş, hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel görevimizdir.
08.30-14.35
Ulaşım
Köyümüz Gürpınar ilçesinin en uzak köyüdür. Özalp ilçesine uzaklığımız 24 KM olduğundan dolayı il merkezine gidiş-geliş Özalp üzerinden yapılmaktadır.İle veya ilçeye ulaşım sağlamak için sabah erken saatlerde köyden çıkan öğleden sonra geri dönen köy servisleri bulunmaktadır.Özel taksilerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Taşımalı eğitim bulunmamaktadır.
ELAÇMAZ KÖYÜ VAN/GÜRPINAR
Okulumuz ilçe merkezine 84 km, il merkezine 94 km uzaklıktadır.